Allmänna villkor

Följande villkor gäller för försäljning av upplevelser och presentkort av VREX AB, Org.nummer: 559032-6970

 

Presentkort

För presentkort gäller en giltighetstid om 12 månader från köpetillfället. Kund måste boka en tid inom presentkortets giltighetstid. I de fall Kund inte har bokat in sig inom presentkortets giltighetstid anses det förbrukat.

VREXs presentkort är flerfunktionsvouchers och gäller som betalning för alla tjänster och produkter på VREX och VREX SPACE, samt bolag kopplade till dessa. Köp av presentkort kan vid köpetillfället, eller vid senare tillfälle, bokas in genom bokningssystem tillhandahållet på vrex.se

Vid försäljning till konsument tillämpar VREX de tvingande regler som följer av tillämplig lagstiftning. VREXs nätbutik kallas nedan vrex.se.

Allmänt

VREX.se säljer upplevelser och presentkort via internet till privatpersoner i Sverige. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Beställning görs på vår hemsida vrex.se. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att dina personuppgifter registreras i vårt kundregister.

Avtal om köp träffas först när vi bekräftat beställningen genom att skicka en orderbekräftelse till den mejladress du angivit. Vid eventuella felaktigheter i t.ex. angivande av pris etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Om du inte är nöjd med vår korrigering får du självklart välja att avboka din order utan kostnad.

Rabattkoder kan endast användas enskilt, ej i kombination med varandra.

Betalning

VREX använder sig av Adyen för betallösningar. I kassan på plats kan du välja kortbetalning.

VREX garanterar att de betalningsalternativ som erbjuds på vrex.se är säkra. VREX erbjuder en säker kortbetalning med VISA och MasterCard i samarbete med Adyen. Vid betalning med kort skickas kunden vidare till en säker sida där kunden tryggt kan fylla i sina kortuppgifter och genomföra betalningen. VREX hanterar aldrig kundens kortuppgifter.

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms utom de priser mot grupper och företag där priserna anges exklusive moms.

Personuppgifter

I samband med din registrering och/eller beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Enligt GDPR har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta gärna vår kundservice så hjälper vi dig.

Informationen du lämnar om dig själv används av VREX och våra samarbetspartners för betalning och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part. VREX använder uppgifter från kundregistret för utskick om våra produkter. Du får vårt nyhetsbrev när du går igenom kassan, och du kan även prenumerera på vårt nyhetsbrev när du registrerar dig som kund. Du kan när som helst avbryta din prenumeration, antingen via länken i nyhetsbrevet eller genom att kontakta vår kundservice.

Personuppgifter

Allt innehåll på den här webbplatsen, såsom text, grafik, logotyper, bilder, ljudklipp, digitala nedladdningar och annan mjukvara, tillhör vrex.se eller våra leverantörer och är skyddat av svenska och internationella upphovsrättslagar.

Leverans

Leveranstiden är normalt omedelbar via mejl från att du har lagt din beställning.

Avbokning och ombokning

Bokade upplevelser är undantagna från distansavtalslagen och går inte att avboka. Däremot bokar VREX kostnadsfritt om en bokning upp till ett år utan kostnad. Ombokningen måste i sådant fall ske senast 72 timmar före bokad upplevelse. Presentkort återlöses ej. 

Ångerrätt och retur

Ombokning kan göras senast 72 timmar innan speltillfälle.  Tiden får bokas om två gånger till ny tid utan kostnad upp till ett år från inköpsdatum. Därefter tar VREX AB ut en kostnad om 30 procent av värdet per ombokning.

VREX levererar presentkort till upplevelser. VREXs presentkort är flerfunktionsvouchers och gäller som betalning för alla tjänster och produkter på VREX och VREX SPACE, samt i Bodyflightkoncernen. Köp av presentkort kan vid köpetillfället, eller vid senare tillfälle, bokas in genom bokningssystem tillhandahållet på vrex.se

För presentkort gäller en giltighetstid om 12 månader från köpetillfället. Kund måste boka en tid inom presentkortets giltighetstid. I de fall Kund inte har bokat in sig inom presentkortets giltighetstid anses det förbrukat.

Bokad tid är bindande men kan ombokas upp till presentkortets giltighetstid. Ombokning sker i första hand till vardagar och vid tillgänglighet till helgdagar.

Ombokning av bokad tid kan för privatperson ske senast 72h före bokad tid. Sker ombokning senare än så förfaller bokningen. 

För det fall Kund har drabbats av sjukdom godtas läkarintyg för ombokning av tid.

För företag gäller av-/ombokning minst 14 dagar före bokad tid. 

VREX AB tillämpar 20 dagars faktura och skickar faktura vid bokningstillfället.

Force Majeure

Händelser som krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt likvärdiga händelser utanför vår kontroll, vilka ej kunnat förutses, ska hänföras till force majeure. Detta innebär att VREX befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

Om köpet har gjorts via en av VREX Stockholm auktoriserad återförsäljare skall Kund vända sig till återförsäljaren för retur av vara och återbetalning. Auktoriserade återförsäljare presenteras på VREX hemsida vrex.se.

Reklamation och ansvar: VREX ansvarar på sätt som anges i dessa Allmänna villkor gentemot Kund. Eventuell reklamation skickas till VREX Stockholm på info@VREX.se

Förlorat eller stulet presentkort: I händelse av ett förlorat eller stulet värdebevis, måste Kunden kontakta VREX omgående per telefon eller mejl info@vrex.se. Kunden erhåller ett nytt presentkort om Kunden kan hittas i VREX register eller på annat sätt styrka sitt köp. En administrativ avgift på 150 kronor tillkommer.

Om köpet har gjorts via en av VREX Stockholm auktoriserad återförsäljare skall Kund vända sig till återförsäljaren för retur av vara och återbetalning. Auktoriserade återförsäljare presenteras på VREX hemsida vrex.se.

Reklamation och ansvar: VREX ansvarar på sätt som anges i dessa Allmänna villkor gentemot Kund. Eventuell reklamation skickas till VREX Stockholm på info@VREX.se

Förlorat eller stulet presentkort: I händelse av ett förlorat eller stulet värdebevis, måste Kunden kontakta VREX omgående per telefon eller mejl info@vrex.se Kunden erhåller ett nytt presentkort om Kunden kan hittas i VREX register eller på annat sätt styrka sitt köp. En administrativ avgift på 150 kronor tillkommer.

Tvist

Klagomål eller synpunkter avseende VREXs tjänster eller produkter bör meddelas till vår kundservice via e-post.

Om du inte är nöjd med vår hantering av ditt ärende är du välkommen att vända dig till din lokala konsumentvägledare eller Allmänna reklamationsnämnden (ARN).
Vi följer alltid ARN:s rekommendationer.

Vid frågor kontakta kundservice på info@vrex.se