Zombie Apocalypse

Zombie Apocalypse

Året är 2920. Nu har ni lämnat planeten HD 131399Ab för att gå med i det taktiska teamet: en grupp soldater som är på ett uppdrag på Kepler-22, 600 ljusår från jorden.  Målet – att utrota alla zombies på planeten. Med en så våldsam patogen lös, utan något botemedel och med 100 % dödlighet är det inget forskarteam som gått med på att åka dit igen.  

Ert uppdrag: Ta er till planeten, utrota alla zombies och hämta tillbaka forskningscentralens hårdvara. Utrustade med plasmavapen kommer ni att bli belönade efter antalet Zombies ni dödar. Skott i huvudet ger mest betalt men viktigast är att klara uppdraget – och att överleva!

Ni utrustas med de modernaste VR-vapnen med haptisk feedback och möjlighet att välja vapen inne i spelet.

Lycka till!

Zombie Apocalypse

Image
Action
11
Från 11 år
2-5 spelare

Från 450 kr

Boka vrex

Så tycker våre besökare

Vi hade bokat samma dag och förväntade oss lite småskoj. Oj vad överraskade vi blev! Galen action och hela familjen vill tillbaka nu.
Andreas G

Den här möhippan startade på bästa sätt med zombies överallt 🙂 

Lotta

Så kul upplevelse! Och att jag vann över pappa!

Karol

Zombie Apocalypse Video

Fler upplevelser

Vårt mål är att kunna erbjuda morgondagens VR-upplevelse redan idag – där spelarna kan se, höra och interagera med varandra.


Boka en VR-upplevelse

Välkomna till världens största VR-center med FULL BODY TRACKING och MULTIPLAYER! Ni ser varandra som avatarer i en digital värld och kan spela upp till fyra personer per bana. Två banor gör att upp till 8 personer kan uppleva äkta VR samtidigt

Boka vrex
 

Testa nya upplevelser!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av erbjudanden och nya upplevelser först av alla.

MAIL TEXT FIELD HERE